Vojenské objekty a stroje v GTA San Andreas

16.03.2012 11:13

LHD-069 (Plavidlo)

Vrtulníková výsadková loď US Navy, která kotví v Easter Basin Naval Station v San Fierru. Pokud se k ní přiblížíte, ihned vám naskočí 5 hvězdiček hledanosti. Na letové palubě lodi nalezneme stíhací letouny Hydra (AV-8B Harrier II).

USS Numnutz

Ponorka kotvící v San Fierru

Easter Basin Naval Station

Námořní základna v San Fierru. Pokud vstoupíte na její půdu, okamžitě záskáte 5 hvězdiček hledanosti. Nalezdete zde několik vojenských vozidel, vrtulníkovou loď LHD-069, stíhací letouny Hydra (AV-8B Harrier II) a bojový vrtulník Hunter (AH-64 Apache).

Area 69

Zakázaná oblast v poušti, podobná velmi známé Oblasti 51, kde se údajně zkoumá i UFO. Naleznete zde vojenská vozidla, vrtulník Cargobob (CH-53 Sea Stallion) a stíhačky Hydra (AV-8B Harrier II). Jakmile se však k oblasti přiblížíte, naskočí vám 5 hvězdiček hledanosti. Ukrást na základně letadlo nebo vrtulník ani nezkoušejte, ihned vás zaměří rakety země-vzduch, které si vždy najdou svůj cíl.

K.A.C.C. Military Fuels

Sklad paliva pro vojenská letadla a vrtulníky, který naleznete na severovýchodě Las Venturas. Celý komplex je obehnán ostnatými dráty a střežen mnoha vojáky. Dovnitř vás pustí pouze ve vojenských vozidlech (Patriot, Barracks OL, Rhino). Na střeše jedné z budov se nachází heliport s vrtulníkem Cargobob (CH-53 Sea Stallion).